Het Bollenhuis aan Zee biedt vanwege de gunstige ligging genoeg mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Dé ideale plek om tot rust te komen, maar ook voor de sportieve gast is er genoeg te doen.

Strand

Het hele jaar door is het strand van Noordwijk een bezoek waard. Op loopafstand kunt u bij warme zomerdagen genieten van de zon en de zee. Of wat dacht u van een strandwandeling in de herfst?

Fietsen en wandelen

Een korte wandeling van 2 km door het “Hollands Duin” brengt u direct naar één van de rustigste stranden van de Hollandse kust. Het prachtige duingebied leent zich uitstekend voor mooie wandelingen en fietstochten. Grenzend aan het natuurgebied “Hollands Duin” bevinden zich de “Amsterdamse Waterleiding Duinen“. Ontdek de prachtige Bollenstreek via de wandel- en fietsroutes.

Sportief en actief

Mountainbiken, wielrennen, tennissen, paardrijden, golfen, zwemmen, surfen, golfsurfen, kitesurfen, kajakken of een roeibootje huren op het Oosterduinse Meer (1 km afstand).

Erop uit

In het voorjaar op de fiets naar het mooiste Lentepark ter wereld Keukenhof. Ruim 7 miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen 8 weken lang voor 32 hectare aan geur en kleur (7,1 km). 

Kinderen

Voor kinderen is er genoeg te doen. Bijvoorbeeld een dagje naar Europa’s grootste speeltuin Linneaushof, attractiepark Duinrell of Adventure Park de Rolly Golf. Bij minder goed weer is er Indoorspeeltuin De Kidszoo, Space Expo, Corpus, zwembad Binnenzee of bowlen bij Flamingo’s Partycenter.

City tours

Ontdek de omliggende steden: Leiden (18 km), Den Haag (30 km), Amsterdam (45 km), Haarlem (20 km).

Voor actuele informatie in de directe omgeving kijkt u op de evenementenkalender van Noordwijk of Noordwijkerhout.

Contact

Voor meer informatie staan wij u graag te woord.